Suominen (FI) (SUY1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Suominen (FI) aktie

SUY1V  

Suominen är ett tillverkningsbolag. Bolaget tillverkar och utvecklar ett brett utbud av servetter, hygienprodukter samt medicinska applikationer. Tillverkningen sker med bas i icke-vävda tyger som kan användas för diverse syften. Kunderna återfinns inom ett flertal olika branscher, med störst verksamhet inom Europa samt Nordamerika. Bolagets huvudkontor ligger i Helsingfors.

Suominen (FI) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hygienprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 330 MEUR, en omsättning på 412 MEUR och med ett resultat på 30 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Suominen (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Suominen (FI) (SUY1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Suominen (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern SUY1V. Aktien har ett P/E-tal på 10.9 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Suominen (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Suominen (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Suominen (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Suominen (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Suominen (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Suominen (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Suominen (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Suominen (FI)

Suominen (FI)

TickerSUY1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorDagligvaror
BranschHygienprodukter
Börsvärde330 MEUR
Omsättning412 MEUR
Vinst30 MEUR
P/E10.9
P/S0.7
Utdelning0.1 EUR
Direktavkastning1.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Suominen (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Suominen (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter