Duni (DUNI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Duni aktie

DUNI  

Duni är en leverantör av produkter för restaurangbranschen. Utbudet är brett och inkluderar exempelvis dukar, ljus, tallrikar och serveringsfat, samt boxar och skålar. Varumärket Duni marknadsförs inom ett flertal marknader och störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden. Kunderna är verksamma inom catering, take-away och grossisthandel. Bolaget har huvudkontor i Malmö.

Duni tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hygienprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 5 536 MSEK, en omsättning på 5 532 MSEK och med ett resultat på -56 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Duni

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Duni (DUNI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Duni aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern DUNI. Aktien har ett P/E-tal på -98.9 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Duni utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Duni Avanza – se aktiekurs idag

Se Duni senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Duni – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Duni.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Duni.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Duni

Duni

TickerDUNI
ListaMid Cap
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschHygienprodukter
Börsvärde5 536 MSEK
Omsättning5 532 MSEK
Vinst-56 MSEK
P/E-98.9
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Duni

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Duni? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter