United Bankers (FI) (UNITED) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

United Bankers (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

UNITED  

United Bankers är verksamma inom finansbranschen. Banken erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster inom kapital- och fondförvaltning, samt strukturerade placerings- och företagslån. Rådgivningen täcker en stor del av de större finansmarknaderna på global nivå och innefattar både noterade – och onoterade bolag, samt ett urval av börsnoterade fonder och derivat. Banken grundades 1986 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

United Bankers (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kapitalförvaltning. Bolaget har ett börsvärde på 149 MEUR, en omsättning på 32 MEUR och med ett resultat på 7 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien United Bankers (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper United Bankers (FI) (UNITED) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

United Bankers (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern UNITED. Aktien har ett P/E-tal på 20.9 och P/S-tal på 4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

United Bankers (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

United Bankers (FI) senaste utdelning är 0.5 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

United Bankers (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se United Bankers (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter United Bankers (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien United Bankers (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i United Bankers (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om United Bankers (FI)

United Bankers (FI)

TickerUNITED
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschKapitalförvaltning
Börsvärde149 MEUR
Omsättning32 MEUR
Vinst7 MEUR
P/E20.9
P/S4
Utdelning0.5 EUR
Direktavkastning3.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien United Bankers (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om United Bankers (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter