Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Bakgrund

Taurus Energy

Taurus Energy producerar etanol. Idag är bolagets affärsinriktning mot forskning och utveckling inom området, där bolaget arbetar med att framställa nya metoder för framställning av etanol, särskilt där råvaror som tidigare inte kunde inkluderas i bränsleprocessen tas tillhanda. Bolagets produkt används i fermentationen av råvarorna och ökar jäsningen och senare utvinning. Taurus Energy har huvudkontor i Göteborg.

Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Finwire / Börskollen •  07 Sep 08:40

Xpecunia har en utmärkt företagsledning och intressant teknik - Örjan Berglund

Xpecunia, som utvinner kryptovalutor med hjälp av egen solenergi, har en utmärkt företagsledning och en intressant teknik.

Finwire / Börskollen •  31 Aug 05:26

Taurus Energy har färdigställt en stabilitetsstudie med Xyloferm för FDA

Etanolbolaget Taurus Energy har färdigställt en stabilitetsstudie med Xyloferm för FDA, USA:s livs- och läkemedelsmyndighet.

Finwire / Börskollen •  28 Aug 05:55

EBM utreder stora kursrörelser i mindre bolag - Di

Flera mindre noterade bolag på den svenska marknaden har noterat väldigt stora rörelser efter att man fått uppmärksamhet i sociala medier.

Finwire / Börskollen •  19 Aug 11:08

Ingen insiderinformation bakom kursuppgång i Taurus Energy

Etanolbolaget Taurus Energy vill föranlett av de senaste dagarnas mycket aktiva handel informera om att bolaget inte har kännedom om ej offentliggjord kurspåverkande information som skulle kunna ligga till grund för den plötsliga kursuppgången, enligt ett pressmeddelande.

IPO.se •  10 Jan 11:08

Företrädesemission registrerad – omvandling av BTU till aktier och teckningsoptioner samt upptagande till handel av teckningsoptioner

Taurus Energy Aktiebolag (publ) (”Taurus Energy” eller ”Bolaget”) har genomfört en företrädesemission av units om cirka 22,2 MSEK, som avslutades den 11 december 2019.

Börsvärlden •  05 Dec 2019 07:31

Taurus Energy: Etanol för energiomställningen – Mangold

Mangold inleder bevakning av Taurus Energy med rekommendationen Köp och en riktkurs på 1,00 krona per aktie i ett tolv månaders perspektiv.

Börsvärlden •  05 Dec 2019 07:17

Mangold börjar bevaka Taurus Energy, sätter köp med riktkurs 1 krona

Mangold inleder bevakning av etanolbolaget Taurus Energy med en köprekommendation och riktkursen satt till 1,00 krona sett i ett perspektiv på tolv månader.

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

IPO.se •  25 Nov 2019 07:57

Offentliggörande av Memorandum

Styrelsen för Taurus Energy Aktiebolag (publ) (”Taurus” eller ”Bolaget”) har upprättat ett informationsmemorandum (”Memorandumet”) med anledning av företrädesemissionen av units bestående av B-aktier och teckningsoptioner av serie 2019/2021 (TO 3 B) (”Teckningsoptioner”) (”Företrädesemissionen”) som beslutades av bolagsstämman den 20 november 2019.

Börsvärlden •  21 Oct 2019 09:44

Taurus Energy gör emission på 22,2 miljoner kronor

Etanolbolaget Taurus Energy vill ta in 22,2 miljoner kronor genom en företrädesemission av units.

IPO.se •  21 Oct 2019 08:35

Taurus Energy Aktiebolag (publ) genomför företrädesemission av units

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I USA, AUSTRALIEN, JAPAN, KANADA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG ELLER KRÄVA YTTERLIGARE REGISTRERINGS- ELLER ANDRA ÅTGÄRDER.

Börsvärlden •  28 Apr 2018 08:04

Ford slutar sälja bilmodellerna Taurus, Focus och Fiesta i Nordamerika först

Amerikanska fordonsjätten Ford slutar sälja bilmodellerna Taurus, Focus och Fiesta i Nordamerika först, innan man fasar ut andra modeller.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om Taurus Energy

Taurus Energy

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerTAUR B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschBioenergi
Börsvärde40 MSEK
Omsättning0 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-5.7
P/S8062.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget