Börsveckan: Här är tre aktier att köpa – och fyra att sälja
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Börsveckan: Här är tre aktier att köpa – och fyra att sälja

Börsveckan:

I det senaste numret av Börsveckan, som är det sista innan sommaruppehållet, ges köpråd för Ependion, nykomlingen Cinclus Pharma och Fractal Gaming. Samtidigt rekommenderas investerare att avvakta med Avtech, Prisma Properties, Flerie och Raysearch.

  • Börsveckan rekommenderar köp av Ependion, Cinclus Pharma och Fractal Gaming.
  • Avvakta-råd ges för Avtech, Prisma Properties, Flerie och Raysearch.
  • Nästa nummer av Börsveckan publiceras den 19 augusti.

Enligt Finwire har Börsveckan i sitt senaste nummer gett köprekommendationer för tre bolag: Ependion, Cinclus Pharma och Fractal Gaming. Detta nummer markerar slutet på utgivningen innan ett sommaruppehåll.

Köprekommendationer

Börsveckan lyfter fram Ependion som en attraktiv investering, med motiveringen att bolaget har starka framtidsutsikter och goda förutsättningar för tillväxt. Den nyligen börsnoterade Cinclus Pharma anses också vara ett bra köp, tack vare dess innovativa produkter och potential att växa på marknaden. Fractal Gaming, som är verksamma inom spelhårdvara, anses ha en stark position och god lönsamhet, vilket gör dem till en intressant investering.

Avvakta-rekommendationer

För bolagen Avtech, Prisma Properties, Flerie och Raysearch är rådet att avvakta. Börsveckan anser att dessa bolag för närvarande inte uppvisar tillräckliga tecken på tillväxt eller stabilitet för att motivera en investering. Det kan finnas risker som behöver hanteras innan dessa bolag blir mer attraktiva för investerare.

Vi på Börskollen ser fram emot att följa upp dessa rekommendationer när nästa nummer av Börsveckan kommer ut den 19 augusti. Under tiden önskar vi alla investerare en trevlig sommar och god avkastning på sina investeringar.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Ependion

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt