Avtech (AVT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Avtech aktie

AVT B  

AVTECH Sweden utvecklar produkter och tjänster för digitala flygtrafikledningssystem inom marknaden för PBO (Performance-based operations). Kunder återfinns bland globala flygindustrins aktörer, från flygbolag, flygplatser, luftfartsverk, teknikbolag till flygplanstillverkare. Visionen är att erbjuda lösningar som ökar säkerheten samt effektiviserar flygtrafiken. Huvudkontoret ligger i Kista.

Avtech tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 73 MSEK, en omsättning på 21 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Avtech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Avtech (AVT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Avtech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AVT B. Aktien har ett P/E-tal på -18.3 och P/S-tal på 5.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Avtech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Avtech Avanza – se aktiekurs idag

Se Avtech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Avtech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Avtech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Avtech.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Avtech

Avtech

TickerAVT B
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde73 MSEK
Omsättning21 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-18.3
P/S5.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Avtech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Avtech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter