RaySearch Laboratories (RAY B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

RaySearch Laboratories aktie

RAY B  

RaySearch är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av mjukvarulösningar för cancervården. Bolagets produkter vidaresäljs under varierade varumärken som RayStation och RayCare, ett dosplanerings- respektive onkologiinformationssystem. Olika funktioner inkluderar maskininlärning, beräkningshastighet, automatiserad planering, virtuell simulering, adaptiv terapi och digitala arbetsflöden. Produkterna används av ett flertal kliniker runtom den globala marknaden.

RaySearch Laboratories tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 2 852 MSEK, en omsättning på 777 MSEK och med ett resultat på -42 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien RaySearch Laboratories

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper RaySearch Laboratories (RAY B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

RaySearch Laboratories aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern RAY B. Aktien har ett P/E-tal på -67.2 och P/S-tal på 4.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

RaySearch Laboratories utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

RaySearch Laboratories Avanza – se aktiekurs idag

Se RaySearch Laboratories senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter RaySearch Laboratories – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien RaySearch Laboratories.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i RaySearch Laboratories.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om RaySearch Laboratories

RaySearch Laboratories

TickerRAY B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde2 852 MSEK
Omsättning777 MSEK
Vinst-42 MSEK
P/E-67.2
P/S4.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien RaySearch Laboratories

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om RaySearch Laboratories? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter