Börsveckan har hittat köpvärd duo – men dissar dessa fyra aktier
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Börsveckan har hittat köpvärd duo – men dissar dessa fyra aktier

Börsveckan

Den senaste utgåvan av Börsveckan erbjuder nya investeringsråd. Tidningen ger köpråd för CombinedX och Arcoma, medan Bilia, Karnell och Lindab får rådet att avvakta. Karnov får inte heller något köpråd efter ett nyligen slopat bud.

  • CombinedX och Arcoma rekommenderas som köp.
  • Bilia, Karnell och Lindab får rådet att avvakta.
  • Karnov bedöms inte vara ett köpvärt alternativ just nu.

I den senaste utgåvan av Börsveckan analyseras flera bolag och deras aktier. Tidningen ger köpråd för CombinedX och Arcoma, vilket innebär att de bedöms ha goda framtidsutsikter och potential för värdeökning.

Köpråd för CombinedX och Arcoma

Enligt Börsveckans analys är CombinedX och Arcoma båda bra alternativ för investerare. Dessa bolag har visat starka resultat och har ljusa framtidsutsikter. Investeringar i dessa aktier rekommenderas för den som vill ha en stabil tillväxt i sin portfölj.

Avvakta med Bilia, Karnell och Lindab

För Bilia, Karnell och Lindab är rekommendationen att avvakta. Detta innebär att tidningen inte ser samma potential i dessa aktier som i CombinedX och Arcoma, och föreslår att investerare håller sig avvaktande tills situationen förändras.

Osäkerhet kring Karnov

Karnov får inte heller något köpråd efter det slopade budet häromveckan. Börsveckan skriver: "Aktien bör kunna stiga härifrån givet att många ägare som ratat budet rimligtvis borde kastat sig över aktien nu, men på fundamentala grunder är det tyvärr inget köp." Detta innebär att trots en viss kortsiktig potential, är aktien inte tillräckligt stark på lång sikt för att motivera ett köpråd.

Vi på Börskollen håller kontinuerligt koll på marknadens analyser och rekommendationer för att ge våra läsare de bästa möjliga råden. Följ oss för senaste uppdateringarna inom ekonomi och finans.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien CombinedX

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt