Bilia (BILI A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bilia aktie

BILI A  

Bilia är en bilkedja. Idag innehas särskild kompetens inom service och försäljning av personbilar och transportbilar samt tillhörande tjänster. Bolaget har en gedigen bas av anläggningar främst inom Norden men även inom Europa. Utöver drivs även den internetbaserade auktionssajten Netbil.se. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolagets huvudkontor ligger i Göteborg.

Bilia tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 14 590 MSEK, en omsättning på 30 084 MSEK och med ett resultat på 1 194 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bilia

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bilia (BILI A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bilia aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BILI A. Aktien har ett P/E-tal på 12.2 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bilia utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bilia senaste utdelning är 6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bilia Avanza – se aktiekurs idag

Se Bilia senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bilia – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bilia.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bilia.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bilia

Bilia

TickerBILI A
ListaMid Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde14 590 MSEK
Omsättning30 084 MSEK
Vinst1 194 MSEK
P/E12.2
P/S0.5
Utdelning6 SEK
Direktavkastning4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bilia

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bilia? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter