Karnov (KAR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Karnov aktie

KAR  

Karnov Group är ett informationsbolag inriktade mot juridik, skatt och revision. Tjänsteutbudet är brett och inkluderar exempelvis hantering av EU-direktiv, översättningar och publikation, utbildning och informationshantering inom offentlig förvaltning, samt hantering av övrig affärsinformation. Kunderna återfinns bland statliga aktörer, myndigheter samt små- och medelstora bolag. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Karnov tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 4 981 MSEK, en omsättning på 764 MSEK och med ett resultat på 111 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Karnov

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Karnov (KAR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Karnov aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern KAR. Aktien har ett P/E-tal på 45.1 och P/S-tal på 6.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Karnov utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Karnov senaste utdelning är 1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Karnov Avanza – se aktiekurs idag

Se Karnov senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Karnov – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Karnov.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Karnov.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Karnov

Karnov

TickerKAR
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde4 981 MSEK
Omsättning764 MSEK
Vinst111 MSEK
P/E45.1
P/S6.3
Utdelning1 SEK
Direktavkastning2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Karnov

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Karnov? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter