Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu" som skrevs av Börskollen eller "Ryssland: Betala eller så tar vi er uppfinning" av Dagens PS – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest blankade aktierna just nu. I toppen av denna lista hittar vi denna vecka Electrolux, Samhällsbyggnadsbolag och Scandic Hotels. Nedan finner du hela topp 20-listan,..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Rea i flera börsbjässar - Di

Dagens Industri har gjort en genomgång av storbolagen på Stockholmsbörsen och deras kursutveckling i förhållande till vinstutvecklingen över senaste femårsperioden. Granskningen har lett till intressanta resultat..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Ryssland och ytterst president Putin styr nu i hög grad svenska patent och den som inte betalar blir av med sin patent och uppfinning...

3. Ryssland: Betala eller så tar vi er uppfinning

Ryssland och ytterst president Putin styr nu i hög grad svenska patent och den som inte betalar blir av med sin patent och uppfinning. ”Patentsystemet bygger på att man betalar patentavgifter och det är omöjligt..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

4. Dagens aktierekommendationer – Wyld Networks och Oncopeptides med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 23 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Redeye inleder..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

5. Hernhag: Ett helt smörgåsbord med intressanta aktier just nu

Hernhag: Ett helt smörgåsbord med intressanta aktier just nu. Och aktierna han köpt den senaste tiden..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

6. Bakslag för Oncopeptides

Röstades ned i rådgivande amerikansk kommité..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

7. Alla Affärsvärldens analyser vecka 38

Analyser av Intrum, Dala Energi, Bahnhof, Polygiene, Acast, AAK, Nel, Inission, Storskogen, Xvivo Perfusion samt Afv-portföljen, Börsgolvet, Råduppföljning, Lock-up-avtal, Insiderkollen, Aktierna under coronabotten..

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen noterar en mindre nedgång i inledningen på fredagen. Efter 20 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,44 procent till..

8. Vinnare & Förlorare - Oncopeptides faller efter att FDA:s rådgivande Odac-panel röstat nej

Stockholmsbörsen noterar en mindre nedgång i inledningen på fredagen. Efter 20 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,44 procent till 1 829,82. Indexet har under dagen rört sig inom intervallet -0,50 procent som..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Bosch: ”satsa inte på elbilar”

Biltillverkarna gasar på för fullt med satsning på elektrifiering. Nu avråder Bosch från att satsa allt på just elbilar utan även ta hänsyn till alternativa lösningar.  Det är främst den rådande..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Undersökning: Så mycket el drar elbilarna totalt

Hur mycket el slukar egentligen våra elbilar av vår totala elförbrukning? En norsk undersökning ger nu svar...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Lista: Dagens insynsaffärer - Evolutions produktchef köper aktier för 3,1 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 23 september finner vi bland annat "Evolutions produktchef köper aktier för 3,1 miljoner kronor" och "Panormos Holding..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Aktiestrategen inställd på att det blir ”fortsatt stökigt”

Aktiestrategen inställd på att det blir ”fortsatt stökigt”. Ser ytterligare börsfall i korten vid en recession..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Nu varnar bankjätten HSBC investerare för att köpa europeiska aktier – här är orsaken till det. Det här har du inte råd att missa...

13. Bankens varning: Köp INTE europeiska aktier

Nu varnar bankjätten HSBC investerare för att köpa europeiska aktier – här är orsaken till det. Det här har du inte råd att missa. Den energikris som tornat upp i Europa till följd av kriget i Ukraina och..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Nya prishöjningar för drivmedel

Nya prishöjningar för drivmedel. Höjs rejält andra dagen i rad..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

15. Bomma igen stugan i vinter – här är riskerna

Skyhöga elpriser och stugvärme i tomma sommarhuset i vinter – hu, så dyrt. Går det kanske att bomma igen stugan helt i år? Visst, men det finns risker, enligt experterna...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien AAK

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.