Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Börsveckan ger köpråd för Investor, Kinnevik, Linc och VNV Global, säljråd för Latour"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Börsveckan ger köpråd för Investor, Kinnevik, Linc och VNV Global, säljråd för Latour"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Börsveckan ger köpråd för Investor, Kinnevik, Linc och VNV Global, säljråd för Latour" som skrevs av Finwire / Börskollen eller "Buffetts favoritgraf säger fortfarande sälj" av Dagens PS – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Börsveckan ger köpråd för Investor, Kinnevik, Linc och VNV Global, säljråd för Latour

Börsveckan analyserar denna vecka 14 investmentbolag, vilket resulterar i köpråd för kvartetten Investor, Kinnevik, Linc och VNV Global. Tidningen ger rådet avvakta för Bure, Svolder, Industrivärden, Lundbergs,..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

2. Hernhag: Ingen domedag för börsen nu heller

"Tidigare nedgångar har varit köplägen för långsiktiga"..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Flera värderingsmultiplar på börsen börjar nu se normala ut. Det gäller däremot inte för investeraroraklet Warren Buffetts..

3. Buffetts favoritgraf säger fortfarande sälj

Flera värderingsmultiplar på börsen börjar nu se normala ut. Det gäller däremot inte för investeraroraklet Warren Buffetts favoritgraf. Den visar det totala börsvärdet i USA (på alla börserna) i relation till..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

4. Analys: Börsen överlever – välj rätt aktier

Även om dysterkvistarna fått bränsle så är det inte domedagen för börsen, men välj aktier med omsorg, tipsar proffs. Marcus Hernhag, känd aktieexpert på Privata Affärer, konstaterar att börsen dykt djup..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Elprischock på 13 524 procent under morgonen

Under morgonen på måndagen har en elprischock utan motstycke drabbat Stockholm, Göteborg och Malmö – upp 13 524 procent. Expressen berättade vad som stundade redan på söndagen – att en elprischock på 13 524..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

6. Börsveckan: Fyra köpvärda investmentbolag

Börsveckan: Fyra köpvärda investmentbolag. Och tio investmentbolag du kan strunta i..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

7. Veckans TA – BTC/USD, USD/SEK & Evolution

Veckans TA v25 2022-06-20 I detta avsnitt av Veckans TA tittar vi närmare på Bitcoin, valutaparet USD/SEK och avslutningsvis Evolution som befinner sig i en intressant prisformation. Förra veckan bjöd på hög..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

Det finns gott om illavarslande statistik just nu. Men frågan är om inte amerikanska konsumentsiffror är det mest oroväckande. USA:s..

8. Usla konsumentsiffror i USA bådar illa för börsen

Det finns gott om illavarslande statistik just nu. Men frågan är om inte amerikanska konsumentsiffror är det mest oroväckande. USA:s privatkonsumtion svarar för cirka 70 procent av den ekonomiska tillväxten i..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

9. Analyskollen - Summering av dagens analysrekommendationer 20 juni

I tabellen nedan finner du en summering av de rekommendationsnyheter som nyhetsbyrån Finwire har rapporterat om under dagen...

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

10. Nästan 80 miljarder borta för greve Douglas

Greven och finansmannen Gustaf Douglas har haft ett blytungt halvår på Stockholmsbörsen, nästan 80 miljarder kronor har gått upp i rök. Dagens Industri konstaterar att Sveriges rikaste inte undgått raset på..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Vinnare & Förlorare - Momentum Software rusar efter uppköpsbud

Stockholmsbörsen inleder den nya veckan med lätta kursuppgångar. Momentum Software rusar på nyheten att Aareon kommer köpa 93 procent av aktierna genom Mary BidCo. Affären värderar bolaget till cirka 1,8..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

12. Sänkta priser på bensin och diesel

Sänkta priser på bensin och diesel. ..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Verkstadsbolaget Sandvik går på alla cylindrar med urstark efterfrågan och nya höjda finansiella mål. Aktien har alltid varit..

13. Affärsvärlden ger köpråd för Sandvik

Verkstadsbolaget Sandvik går på alla cylindrar med urstark efterfrågan och nya höjda finansiella mål. Aktien har alltid varit billigare än konkurrenten Epiroc, men rabatten verkar väl hög, bedömer..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

14. BofA: Rekordlåg nivå ger köpsignal

Enligt den amerikanska investmentbanken BofA Securities finns det skäl att tro att en börsuppgång är i antågande då köpsignalen är stark. Sentimentet står nu så lågt – på noll faktiskt, det vill säga så..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Låga löner hos Tesla hämmar tillväxten

Tesla har stora problem med att anställa arbetare till sin fabrik i Tyskland. Enligt ett tyskt fackförbund är det de skamligt låga lönerna som avskräcker.  Enligt Tysklands största fackförbund IG Metall är..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Bure Equity

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.