Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Investor, Kinnevik, Linc och VNV Global, säljråd för Latour

Börsveckan analyserar denna vecka 14 investmentbolag, vilket resulterar i köpråd för kvartetten
Investor, Kinnevik, Linc och VNV Global. Tidningen ger rådet avvakta för Bure, Svolder, Industrivärden, Lundbergs, Öresund, Traction, Byggmästare AJA, Spiltan och VEF samt lämnar säljråd för Latour.

Investor har med låg skuldsättning, spännande onoterade innehav och god diversifiering en attraktiv profil som passar i gemene mans aktieportfölj. Substansrabatten är 16 procent och Börsveckan ger ett långsiktigt köpråd.

Kinnevik värderas till en kraftig substansrabatt efter omstöpningen mot onoterade teknikbolag. Balansräkningen är i mycket bra skick, vilket bådar gott då nya investeringar kan göras till reapriser. Tidningen ger köpråd.

Teknikaktier är verkligen inte i ropet, vilket tynger VNV Global rejält. Bolaget har en del att bevisa, men risk/potential-förhållandet ser aptitligt ut, bedömer Börsveckan och ger köpråd i högriskfacket.

Linc har en relativt låg substanspremie och därtill låga värderingar i innehaven, vilket kan bli en bra investering över tid, anser tidningen och lämnar köpråd.

Latour har en fantastisk historik de senaste fem åren, men aktien handlas till en substanspremie på hela 30 procent. Börsveckan ger därför säljråd för aktien även denna gång.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Bure Equity

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt