Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Sinch med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Sinch med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Studie: Så kan du förlänga ditt liv med 24 år" av Dagens PS – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Sinch med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 25 juli. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: DNB sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Ukraina blottar svaghet i ryska försvaret

De ryska försvarssystemen har en allvarlig svaghet, som den senaste veckan har avslöjats för allmän beskådan. Det rapporterar nyhetssajten Newsweek. I måndags angreps myndighetsbyggnader bara några hundra meter..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Om du börjar med dessa åtta hälsosamma livsstilsval i 40-årsåldern kan du förlänga ditt liv med 24 år, i alla fall enligt en ny..

3. Studie: Så kan du förlänga ditt liv med 24 år

Om du börjar med dessa åtta hälsosamma livsstilsval i 40-årsåldern kan du förlänga ditt liv med 24 år, i alla fall enligt en ny studie. Du kan göra åtta hälsosamma livsstilsförändringar som förlänger ditt..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

4. Bankerna är överens: Köp aktien - är för lågt värderad

Köpstämplarna haglar in - höga direktavkastningen lockar • Tror på höjd utdelning..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

5. Därför bör du ha kryptoexponering i din portfölj – 4 starka skäl varför

Funderar du på att addera kryptovalutor som Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH) till din investeringsportfölj men känner dig osäker på hur samt vilka möjligheter och risker som finns? Då har du kommit rätt –..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

6. Rådet: Följ investmentbolaget - köp aktier i utdelningsmaskinen

Storbanken håller med investmentbolaget - pekar ut aktien som en favorit framåt..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

7. Ryssar på flykt lyfter nya länder

Hundratusentals ryssar blev på flykt från sitt hemland efter invasionen av Ukraina. Nu ser länderna som tog emot dem ett uppsving i sina ekonomier. När kriget bröt ut och den allmänna mobiliseringen blev aktuell..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Två av våra fondportföljer noterar all time high och den tredje nosar på rekordet. Här är listan på de fonder som ingår i våra tre..

8. Fonderna som ingår i våra rekordportföljer

Två av våra fondportföljer noterar all time high och den tredje nosar på rekordet. Här är listan på de fonder som ingår i våra tre portföljer med olika placeringshorisont...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. Sparprofilen: Så får du en hundrataggare i portföljen

Spiltan-grundaren Per H Börjesson har under sin karriär prickat in fem så kallade hundrataggare – aktier som gett 100 gånger pengarna. I en stor intervju med Privata Affärer delar sparprofilen med sig av sitt..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

10. Världen har tröttnat på dollarn

Den amerikanska dollarn har länge varit världsvalutan nummer ett. Men det finns tecken på att glansen börjar avta och att länder tröttnar på dollarns dominans. Dollarn har varit världens reservvaluta sedan andra..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Lista: Dagens insynsaffärer - Industrivärden köper 1,8 miljoner aktier i Volvo

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 25 juli finner vi bland annat "Industrivärden köper 1,8 miljoner aktier i Volvo" och "Närstående till Program Manager i..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Nordea återupptar bevakning av Embracer med köp

Nordea har återupptagit bevakning av gamingbolaget Embracer med en köprekommendation och riktkurs 36 kronor.  Snittriktkursen för Embracer är 38,89 kronor, enligt Factsets databas med 14 analytikers prognoser...

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Den ser inte mycket ut för världen. Men den lilla bandvagn 90 tröskar på längs med den ukrainska frontlinjen, och bärgar ukrainska..

13. Unik svensk bandvagn bärgar tanks i Ukraina

Den ser inte mycket ut för världen. Men den lilla bandvagn 90 tröskar på längs med den ukrainska frontlinjen, och bärgar ukrainska stridsvagnar från slagfält så att de kan repareras och skickas tillbaka i strid..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Vinnare & Förlorare - Xbrane faller tvåsiffrigt

Stockholmsbörsen inleder tisdagen med en nedgång. Xbrane Biopharma faller tvåsiffrigt efter att bolaget meddelat att man överväger alternativ för ranibizumab  Efter 35 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,40..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

15. Nordnets VD: Miljonärerna amorterar - och investerar i alternativa tillgångsslag

Nordnet redovisar ett starkt andra kvartal och ser ingen större effekt på en vikande konjunktur och minskat sparande bland sina kunder...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien DNB Bank

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt