Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Hernhag: Raset i kvalitetsbolaget öppnar för långsiktiga köp"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Hernhag: Raset i kvalitetsbolaget öppnar för långsiktiga köp" som skrevs av Privata Affärer eller "Vinnare & Förlorare - Sivers klättrar på order" av Finwire / Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Hernhag: Raset i kvalitetsbolaget öppnar för långsiktiga köp

Kvalitetsbolaget har länge sett väldigt dyrt ut på börsen, men nu faller aktien fritt. Det öppnar upp för långsiktiga köp, menar Marcus Hernhag som tittat närmare på småspararfavoriten. ✓Höga..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

2. Börsveckan har åtta köpråd i höstens första utgåva av tidningen

Börsveckan har åtta köprekommendationer i höstens första utgåva av tidningen. Det innebär köpråd för Saab, B3 Consulting, Nimbus, CAG Group, Bredband2, Instalco, Micro Systemation och Duni. Tidningen ger..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen har efter oregelbunden öppning börjat röra sig svagt uppåt på måndagen.  Efter runt 18 minuters handel var OMXS30..

3. Vinnare & Förlorare - Sivers klättrar på order

Stockholmsbörsen har efter oregelbunden öppning börjat röra sig svagt uppåt på måndagen.  Efter runt 18 minuters handel var OMXS30-indexet upp 0,16 procent till 2 149,18. Indexet har under dagen rört sig inom..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

4. Fritt fall i SBB efter avhopp och uttalanden – detta har hänt

Fastighetsbolaget SBB meddelade i fredags att Eva-Lotta Stridh, företagets CFO och vice vd, har valt att lämna sin position. Beskedet har satt igång spekulationer kring företagets framtid och dess påverkan på..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

5. Gardell sågar indexfonder – "ingen verkar bry sig"

Christer Gardell kritiserar framväxten av indexfonder, vilket han menar är en fara för hela aktiemarknaden...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

6. Dagens aktierekommendationer – Ovzon med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 21 augusti. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Carnegie höjer..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

7. Avslöjad: Hemlig plan för folkmord i Mariupol

En tioårig plan för etnisk rensning har avslöjats av ukrainska partisaner i Mariupol, som kommit över hemliga dokument. Mariupol var innan kriget en stad i storleken någonstans mellan Malmö och Göteborg. Med sina..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

I detta avsnitt av Veckans TA tittar vi närmare på den tekniska biten av Sinch som nyligen brutit under en tidigare stigande trendkanal...

8. Veckans TA – Sinch

I detta avsnitt av Veckans TA tittar vi närmare på den tekniska biten av Sinch som nyligen brutit under en tidigare stigande trendkanal. Sinch (SINCH) YTD: -38,96 % Time Frame: Daily Senaste analysen på Sinch Sinch..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

9. SBB fortsätter rasa på börsen

Fastighetsbolaget SBB faller rejält på måndagen, delvis på grund av att bolagets problem tagits upp i en artikel i Wall Street Journal...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

10. Allt över noll i SBB:s aktie är en bonus - Di-Bråse

Fastighetsbolaget SBB aviserade i fredagskväll att Eva-Lotta Stridh, CFO och vice vd, lämnar bolaget. "Som aktie är SBB inte intressant längre, kommer det finnas något värde kvar för aktieägarna? Allt över noll..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Analys: Tiden snart ute för skuldtyngda SBB

Ingen fastighetsaktie i Europa är mer blankad än SBB – fastighetsbolaget ”har slut på möjligheter att refinansiera sin enorma upplåning”, skriver amerikanska Wall Street Journal. Ilija Batljan, avhoppad vd..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Redeye upprepar motiverat värde för Embracer efter rapporten

Redeye upprepar sitt motiverade värde om 48 kronor för gamingbolaget Embracer efter rapporten. Det framgår av en färsk uppdragsanalys.  Under det första kvartalet i företagets brutna räkenskapsår blev den..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 21 augusti finner vi bland annat..

13. Lista: Dagens insynsaffärer - Styrelseledamot i Eyeonid ökar sitt aktieinnehav

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 21 augusti finner vi bland annat "Styrelseledamot i Eyeonid ökar sitt aktieinnehav" och "Styrelseledamot i Storskogen har..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

14. Tvåsiffrigt ras i SBB

Krisande fastighetsbolaget SBB faller tvåsiffrigt på Stockholmsbörsen på måndagen efter chefsavhopp och flera negativa analyser...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

15. SBB:s Eva-Lotta Stridh har sagt upp sig

Eva-Lotta Stridh har valt att lämna rollen som finanschef och vice vd för SBB. Det framgår av ett pressmeddelande...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien B3 Consulting

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt