Börsveckan har åtta köpråd i höstens första utgåva av tidningen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan har åtta köpråd i höstens första utgåva av tidningen

Börsveckan

Börsveckan har åtta köprekommendationer i höstens första utgåva av tidningen. Det innebär köpråd för Saab, B3 Consulting, Nimbus, CAG Group, Bredband2, Instalco, Micro Systemation och Duni. Tidningen ger rådet avvakta för Bravida och Revolution Race.

Försvarskoncernen Saab trivs bra i en orolig värld med stigande geopolitiska risker. Aktien har gått bra och har sannolikt mer att ge det kommande året, bedömer Börsveckan och ger köpråd.

Hela havet stormar i konsultbolaget B3 där först vd och därefter finanschef nyligen kastade in handduken. In kliver storägaren Sverre Bjerkeli för att styra upp skutan igen men han får ingen draghjälp från marknaden just nu, skriver tidningen som behåller sitt köpråd.

Båttillverkaren Nimbus är behäftad med hög risk just nu men Börsveckan bedömer ändå att aktien är köpvärd på nuvarande kursnivåer under 30 kr.

Tidningen upprepar även sitt köpråd för it-konsulten CAG Group.

Bredbandsbolaget Bredband2 har haft svårt att visa på synergier efter förvärvet av A3 för några år sedan. Men i senaste halvårsrapporten ser det ut som att det börjar arta sig på den fronten. Aktien lockar alltjämt, bedömer Börsveckan och ger köpråd.

Installationsbolaget Instalcos värdering är nu alltför låg, anser tidningen och höjer sitt råd till köp.
Börsveckan ger däremot rådet avvakta för branschkollegan Bravida.

Tekniksäkerhetsbolaget Micro Systemation har haft en bra start på året. Börsveckan tror på en nystart för bolaget och köpstämplar aktien.

Duni har varit något av en kronisk underpresterare under många år men nu verkar en hel del av pusselbitarna falla på plats med bland annat fallande massapriser, samtidigt som balansräkningen har stärkts. Aktien är klart intressant, anser tidningen och ger köpråd.

Börsveckan slopar sitt köpråd för outdoor-klädbolaget Revolution Race från tidigare i år och tar hem en vinst på 20 procent. Det nya rådet blir avvakta.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien B3 Consulting

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt