Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Nordea: Köp Evo – så stor är uppsidan"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Nordea: Köp Evo – så stor är uppsidan"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Nordea: Köp Evo – så stor är uppsidan" som skrevs av Börskollen eller " Rådet: Köp aktier inför en rekyl - men se upp här " av Aktiespararna – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Nordea: Köp Evo – så stor är uppsidan

Nordea har återupptagit sin bevakning av livekasinoutvecklaren Evolution, med sin nya analytiker Raymond Ke vid rodret. Ke ger rekommendationen "köp" och sätter riktkursen till 1 384 kronor, vilket innebär en..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Här är bolagen som rapporterar idag den 24 oktober

Nedan listar vi alla bolag på Stockholmsbörsen som rapporterar idag den 24 oktober. Du hittar bland annat bolag som Alleima och Viaplay på listan. Alleima med sina 36152 st ägare på Avanza är det mest bevakade..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Carnegie Private Bankings aktiechef Karl Hedberg tror på en börsrekyl uppåt under årets sista månader och att Stockholmsbörsens fall..

3.  Rådet: Köp aktier inför en rekyl - men se upp här

Carnegie Private Bankings aktiechef Karl Hedberg tror på en börsrekyl uppåt under årets sista månader och att Stockholmsbörsens fall den senaste tiden kan vara en kortsiktig överreaktion. ”Så länge vi håller..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

4. SSAB - Inför rapporten imorgon

SSAB släpper imorgon den 25 oktober sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

5. Vinnare & Förlorare - Viaplay och Oscar Properties rasar

Stockholmsbörsen inleder tisdagen med en nedgång. Viaplay och Oscar Properties faller tungt på bolagsnyheter. Flera företag har under morgonen släppt sina kvartalsrapporter.  Efter 40 minuters handel var OMXS30..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. 5 nordiska aktiepärlor: ”Unik kvalitet”

Här är några av Nordens bästa börsnoterade bolag...

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

7. Dagens aktierekommendationer – Evolution med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 24 oktober. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Nordea..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Nvidia har i det hemliga börjat designa processorer (central processing units, CPU), som kommer att köra Microsofts operativsystem..

8. Nvidia planerar chip för persondatorer, Intel föll på uppgifterna

Nvidia har i det hemliga börjat designa processorer (central processing units, CPU), som kommer att köra Microsofts operativsystem Windows. Det uppger källor till Reuters. Uppgifterna fick Intel att backa på börsen..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Hit söker sig fondspararna när börsen skakar

Hösten har präglats av en sur börs. Indexfonder har lockat spararna när det blåst på börsen. ..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

10. Lista: Dagens insynsaffärer - Investors vd köper aktier för 2,0 miljoner kronor, ytterligare två chefer ökar sina aktieinnehav

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 24 oktober finner vi bland annat "Investors vd köper aktier för 2,0 miljoner kronor, ytterligare två chefer ökar sina..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Sju USA-jättar bakom global börsuppgång

Sju techbjässar i USA står bakom lyftet i det globala MSCI-indexet. Det konstaterar Financial Times. De sju techföretag som fått hela världens börsindex att lyfta i år är samtliga amerikanska och går under..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Lindvall fick rätt (igen) – Riksbanken ber staten om pengar

Idag besökte riksbankschef Erik Thedéen finansutskottet för att presentera en analys av Riksbankens finansiella ställning, intjäningsförmåga och långsiktiga kapitalbehov. Kassan behöver fyllas på med närmare..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Toppförvaltarna globalt tror på en vändning i en stukad svensk börsjätte. Det visar ny statistik från analysföretaget Citywire...

13. Världens toppförvaltare plockar upp stukad svensk börsjätte

Toppförvaltarna globalt tror på en vändning i en stukad svensk börsjätte. Det visar ny statistik från analysföretaget Citywire...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

14. Carnegie köper upp Erik Penser Bank – familjen Penser blir storägare

Carnegie, den välkända investmentbanken, har meddelat att de köper upp sin konkurrent Erik Penser Bank. Detta innebär att familjen Penser kommer att bli storägare i Carnegie. Affären kommer att påverka totalt..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

15. Bolaget som tar ett kliv uppåt efter starkt tredje kvartal

Inwidos starka tredje kvartal har lett till en kraftig uppgång på börsen för dörr- och fönstertillverkaren. Fredrik Meuller, som nyligen utsågs till ny vd för företaget, har tidigare innehaft motsvarande..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Alleima

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt