Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Investors vd köper aktier för 2,0 miljoner kronor, ytterligare två chefer ökar sina aktieinnehav

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 24 oktober finner vi bland annat "Investors vd köper aktier för 2,0 miljoner kronor, ytterligare två chefer ökar sina aktieinnehav" och "Lincs ordförande säljer aktier till vd och finanschef".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Investors vd köper aktier för 2,0 miljoner kronor, ytterligare två chefer ökar sina aktieinnehav

Investmentbolaget Investors vd Johan Forssell har den 23 oktober köpt 10 000 A-aktier i bolaget. Aktierna köptes till kursen 199,39 kronor per aktie, en affär på 2,0 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens..

Hela nyheten om Investor kan du kan ta del av här.

2. Lincs ordförande säljer aktier till vd och finanschef

Bengt Julander, styrelseordförande och storägare i life science-investmentbolaget Linc, har den 24 oktober sålt 3 miljoner aktier i Linc. Aktierna såldes till en kurs på 65,70 kronor per aktie, en affär på 197,1 miljoner kronor. Affären gjordes utanför..

Hela nyheten om Linc kan du kan ta del av här.

3. Capital Group flaggar för ett ägande om 5,1 procent i Rusta

Fondjätten Capital Group flaggar för ett ägande om 5,1 procent av rösterna i nynoterade lågpriskedjan Rusta. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. Capital Group är företagets femte största ägare enligt hemsidan...

Hela nyheten om Rusta kan du kan ta del av här.

4. H&M-chef ökar sitt aktieinnehav

Nanna Andersen har den 23 oktober köpt 680 B-aktier i klädbolaget H&M där hon är chef för New Growth & Ventures. Aktierna köptes till en kurs på 149,68 kronor per aktie, en affär på 101 800 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av..

Hela nyheten om Hennes & Mauritz kan du kan ta del av här.

5. Profilgruppens vd Mari Kadowaki fyller på portföljen med fler aktier

Aluminiumprofilbolaget Profilgruppens vd Mari Kadowaki har den 20 till 23 oktober köpt 1 400 B-aktier i bolaget. Aktierna köptes till ett genomsnittspris på 92,07 kronor per aktie, en affär på 128 900 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av..

Hela nyheten om ProfilGruppen kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
LincAvyttringBengt Julander131 400 000 SEK
LincFörvärvKarl Tobieson131 400 000 SEK
LincFörvärvTHOMAS BERGH65 700 000 SEK
LincAvyttringBengt Julander65 700 000 SEK
BiliaFörvärvEva Qviberg4 380 338 SEK
ArjoFörvärvNiclas Sjöswärd1 065 000 SEK
EmplicureAvyttringAduro Material AB854 731 SEK
Vitec SoftwareFörvärvOlle Backman124 839 SEK
Impact CoatingsFörvärvPer Wassén36 091 SEK
MangoldAvyttringJohan Engvall29 760 SEK
Impact CoatingsFörvärvPer Wassén16 821 SEK
MangoldAvyttringJohan Engvall14 940 SEK
MangoldAvyttringJohan Engvall12 500 SEK
Impact CoatingsFörvärvPer Wassén7 101 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

2000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Arjo

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.