Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Strateg: Atlas, Nibe och Investor är intressanta aktier - men detta ska man rata"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Noteringar & Emissioner

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Strateg: Atlas, Nibe och Investor är intressanta aktier - men detta ska man rata"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Strateg: Atlas, Nibe och Investor är intressanta aktier - men detta ska man rata" som skrevs av Affärsvärlden eller "IPO-kollen: Urstark premiär för Engcon, Polestar noteras midsommarafton och serieförvärvaren Röko mot börsen?" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Strateg: Atlas, Nibe och Investor är intressanta aktier - men detta ska man rata

Trots årets ras är det svårt att säga om svenska aktier är billiga eller dyra, enligt Swedbanks Robert Oldstrand...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

2. Michael Burry: ”Som att titta på en flygkrasch”

Superinvesteraren Michael Burry har prickat rätt om krascher tidigare och nu förutspår han en härdsmälta för aktiemarknaden. Han såg bostadsbubblan komma 2007 och året därpå gick Lehman Brothers omkull och..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Så gick premiärerna för Engcon och Sweden Buyersclub, Polestar noteras inom kort och serieförvärvaren Röko samt golvimperiet Välinge..

3. IPO-kollen: Urstark premiär för Engcon, Polestar noteras midsommarafton och serieförvärvaren Röko mot börsen?

Så gick premiärerna för Engcon och Sweden Buyersclub, Polestar noteras inom kort och serieförvärvaren Röko samt golvimperiet Välinge mot börsen? Vi summerar den senaste tidens nyhetsflöde på noteringsfronten..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Strateg: Börsen går upp i sommar – köpvärda aktier

Aktiestrategen Molly Guggenheimer på Danske Bank tror att börsen går upp i sommar, skriver Affärsvärlden. Hon tror på att köpa aktier som prisats för recession, eftersom ”det är för aggressivt”. Autoliv,..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Polestar ska noteras på Nasdaq på midsommafton 24 juni

Polestar förväntas noteras på midsommarafton, fredag den 24 juni genom samgående med spac-bolaget Gores Guggenheim. Transaktionen ska godkännas på extra stämma den 22 juni och därefter slutföras den 23 juni...

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Bottenfiska säkrare på börsen

Fyndköp efter ett större kursras är lika lockande som det är farligt. Här är tipsen för dig som vill försöka köpa in aktier som rasat kraftigt. Denna artikel framgår ursprungligen på Aktiespararnas webbplats..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

7. Hög tid att inflationsskydda ditt kapital

Inflationsspöket har tittat fram igen och vi har den högsta inflationen på 30-40 år. Stigande energipriser, matpriser, komponentbrist och flaskhalsar i leveranskedjor eldar på inflationen. Även om inflationstoppen..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen inleder förmiddagens handel med stigande kurser. Azelio har meddelat att de mottagit sin första order från USA på..

8. Vinnare & Förlorare - Azelio stiger efter order från USA

Stockholmsbörsen inleder förmiddagens handel med stigande kurser. Azelio har meddelat att de mottagit sin första order från USA på sitt energilagersystem, vilket får aktien att stiga kraftigt. Efter 34 minuters..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Värsta recessionen på 30 år hotar Ryssland

Ryssland hotas av den värsta recessionen på 30 år och det är den unga generationen ryssar som får betala priset för den, skriver Business Insider. Världsbanken spår att Rysslands ekonomi i år går ner med 11,2..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Hårdlandning hotar: ”Går mot 4–5 procents ränta”

Själva finansieringen av våra bostäder väcker plötsligt frågor. Värdepappren som är grunden för våra bolån har flera gånger högre ränta än för bara ett halvår sedan. ”Vi får se vad som kraschar..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Strategen tror på lättnadsrally för svenska aktier: "Har nått botten"

Aktiestrategen Molly Guggenheimer på Danske Bank spår en sommaruppgång på Stockholmsbörsen...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

12. Rysslandsfonder skrotas – smäll för pensionärer

Pengarna ryker för spararna när de fyra Rysslandsfonder som stängdes för handel efter Rysslands invasion av Ukraina nu avregistreras – pensionärer drabbas hårt. När Ryssland anföll Ukraina handelsstoppades..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

De amerikanska börserna brukar vända upp när Federal Reserve byter fot och påbörjar räntesänkningar. Det uppger strategen Vickie..

13. Strateg: Börserna bottnar först när Fed lättar på penningpolitiken - WSJ

De amerikanska börserna brukar vända upp när Federal Reserve byter fot och påbörjar räntesänkningar. Det uppger strategen Vickie Chang på Goldman Sachs för Wall Street Journal, WSJ.  Strategen hänvisar till..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

14. Wall Street-veteran: Börskaos fortsätter – ”för sent att få panik”

Volatiliteten på börsen ger inte vika förrän inflationen toppar, spår Wall Street-veteranen Ed Yardeni i en intervju med CNBC. Inbilla dig inte att aktiemarknaden reser sig snabbt, det kommer dröja ännu en tid,..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Swedbanks nya favoriter i hälsovårdssektorn

Banken påpekar att det råder en stor osäkerhet om den ekonomiska utvecklingen framöver, då omvärldsfaktorerna är många och utfallsutrymmet stort. ”Detta innebär också att marknaden nu är känslig och att..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Autoliv

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt