Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Fransk miljardär flaggar upp i Millicom

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 7 november finner vi bland annat "Fransk miljardär flaggar upp i Millicom" och "Affärsområdeschef i Saab säljer aktier för 0,55 miljoner kronor".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Fransk miljardär flaggar upp i Millicom

Den franska miljardären Xavier Niel kontrollerar 7,1 procent av mobiloperatören Millicom. Ägandet ligger i Atlas Investissement och NJJ Holdin, enligt en uppdatering.  Niel är grundare och ägare av operatörsjätten Iliad.  I ett meddelande skriver Niels bolag att..

Hela nyheten om Millicom kan du kan ta del av här.

2. Affärsområdeschef i Saab säljer aktier för 0,55 miljoner kronor

Jonas Hjelm har den 1 november sålt 1 400 B-aktier i försvarsbolaget Saab där han är chef för affärsområdet Aeronautics. Aktierna såldes till kursen 393 kronor per aktie, en affär på 550 200 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av..

Hela nyheten om Saab kan du kan ta del av här.

3. Global Alpha Capital Management går över 5 procent i Loomis igen

Global Alpha Capital Management har köpt aktier i kontanthanteringsbolaget Loomis och flaggar nu för ett ägande om 5,06 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. Så sent som den 4 november rapporterade Finwire att Global Alpha Capital..

Hela nyheten om Loomis kan du kan ta del av här.

4. Styrelseledamot i Lundin Mining ökar sitt aktieinnehav

Catherine Stefan har den 4 november köpt 3 000 aktier i gruvbolaget Lundin Mining där hon är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 8,22 kanadensiska dollar per aktie, en affär på 24 700 kanadensiska dollar. Affären gjordes på Torontobörsen. Det framgår..

Hela nyheten om Lundin Mining kan du kan ta del av här.

5. Bambusers ordförande Joel Citron köper aktier för 4,3 miljoner kronor

Joel Citron har den 3 november genom bolaget TAH Management köpt 1,0 miljon aktier i  mjukvarubolaget Bambuser där han är styrelseordförande. Aktierna köptes till kursen 4,30 kronor per aktie, en affär på 4,3 miljoner kronor. Affären gjordes på First North...

Hela nyheten om Bambuser kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
Swedish MatchAvyttringFredrik Peyron3 596 000 SEK
Swedish MatchAvyttringNiclas Bengtsson647 280 SEK
Coor Service ManagementFörvärvMats Granryd567 500 SEK
SaabAvyttringJonas Hjelm550 200 SEK
WestpayFörvärvJörgen Nordlund135 954 SEK
Christian Berner TechFörvärvLars Gatenbeck126 000 SEK
SernekeFörvärvJonas Fjellman29 997 SEK
SernekeFörvärvOla Serneke22 110 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

1000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Bambuser

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.