Christian Berner Tech (CBTT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Christian Berner Tech aktie

🔔 Skapa bevakning

CBTT B  

Christian Berner Tech Trade är en teknikhandelskoncern. Koncernen tillverkar komponente och system som används inom olika fordon och innefattar exempelvis vibrations- och bullerdämpande material, filterteknik, samt övrig industriell utrustning. Störst marknad innehas inom Norden, där bolagets kunder återfinns inom industri- och kommunal verksamhet. Bolaget grundades ursprungligen 1897 och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

Christian Berner Tech tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 550 MSEK, en omsättning på 714 MSEK och med ett resultat på 29 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Christian Berner Tech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Christian Berner Tech (CBTT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Christian Berner Tech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern CBTT B. Aktien har ett P/E-tal på 18.9 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Christian Berner Tech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Christian Berner Tech senaste utdelning är 0.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Christian Berner Tech Avanza – se aktiekurs idag

Se Christian Berner Tech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Christian Berner Tech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Christian Berner Tech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Christian Berner Tech.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Christian Berner Tech

Christian Berner Tech

TickerCBTT B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde550 MSEK
Omsättning714 MSEK
Vinst29 MSEK
P/E18.9
P/S0.8
Utdelning0.8 SEK
Direktavkastning2.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Christian Berner Tech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Christian Berner Tech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter