Mangold (MANG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Mangold aktie

MANG  

Mangold är en svensk fondkommissionär. Bolaget bedriver verksamhet inom fem affärsområden: Aktiehandel, Corporate Finance, Emissionstjänster, Kapitalförvaltning och Market Making. Mangold är aktiva Certified Advisers inom den svenska börsmarknaden, vilket innefattar stöd och rådgivning vid börsnoteringar och övriga corporate actions. Kunderna återfinns bland bolag, institutioner och privatpersoner. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Mangold tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kapitalförvaltning. Bolaget har ett börsvärde på 1 047 MSEK, en omsättning på 152 MSEK och med ett resultat på 42 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Mangold

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Mangold (MANG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Mangold aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MANG. Aktien har ett P/E-tal på 25.2 och P/S-tal på 4.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Mangold utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Mangold senaste utdelning är 17.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Mangold Avanza – se aktiekurs idag

Se Mangold senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Mangold – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Mangold.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Mangold.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Mangold

Mangold

TickerMANG
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKapitalförvaltning
Börsvärde1 047 MSEK
Omsättning152 MSEK
Vinst42 MSEK
P/E25.2
P/S4.6
Utdelning17.3 SEK
Direktavkastning0.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Mangold

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Mangold? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter