Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Jan Emanuels bästa aktie" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Jan Emanuels bästa aktie" av Nordnet intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, IG Sverige eller EFN Marknad med flera.

1. Jan Emanuels bästa aktie

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

2. Market update 20 dec - Sista videon för året! SPX -9% sedan förra veckan och Q4-toppen är inne!

God morgon, Vi har sett starka nedgångar på världens börser de senaste dagarna drivet av USA och tekniksektorn. Det toppbygge som vi laborerat med på börserna den senaste månaden är nu klart och vi har fått..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Sammanfattning 2022 | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Året som gått har minst sagt varit dramatiskt. Vad hände egentligen? Hur tänkte experterna där och då? I veckans avsnitt går Erik och Jonas igenom 2022 från start till slut..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Pass 8: Få pengarna att räcka livet ut | Kom i form ekonomiskt

Pensionen består av många delar, och det är inte helt lätt att hålla koll på det hela. Vad behöver du göra i dag för att kunna leva det liv du vill ha som pensionär? Ta reda på det med hjälp av minpension.se..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Pareto Investment case / Munters orderingång ökar inom datacenter

5. Pareto Investment case / Munters orderingång ökar inom datacenter

Hör Pareto Securities analytiker Anders Roslund berätta om Munters. Pareto Investment case är en serie där Pareto Securities svenska analysteam går igenom några av våra investeringscase på djupet. Som kund..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. Trading Direkt Healthcare 2022-12-19, Intervjuer: Calliditas och Mendus

00:00 Intro 01:54 Calliditas vd om bolagets licensavtal med Viatris 15:24 Calliditas vd om förväntningarna inför 2023 18:54 Mendus vd om resultaten från Advance II-studien med läkemedelskandidaten DCP-001 vid..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. ANTCO. Investment Group notering på Nordic Growth Market

Vi firar ANTCO notering på Nordic Growth Market. ANTCO är ett investmentbolag med en långsiktig partnerskapstrategi som primärt investerar i onoterade bolag inom sektor med hög tillväxt och med Sverige som..

En video från NGM Exchange som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt