Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Jan Emanuels bästa aktie" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Jan Emanuels bästa aktie" av Nordnet intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, IG Sverige eller EFN Marknad med flera.

1. Jan Emanuels bästa aktie

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

2. Market update 20 dec - Sista videon för året! SPX -9% sedan förra veckan och Q4-toppen är inne!

God morgon, Vi har sett starka nedgångar på världens börser de senaste dagarna drivet av USA och tekniksektorn. Det toppbygge som vi laborerat med på börserna den senaste månaden är nu klart och vi har fått..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Sammanfattning 2022 | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Året som gått har minst sagt varit dramatiskt. Vad hände egentligen? Hur tänkte experterna där och då? I veckans avsnitt går Erik och Jonas igenom 2022 från start till slut..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Pass 8: Få pengarna att räcka livet ut | Kom i form ekonomiskt

Pensionen består av många delar, och det är inte helt lätt att hålla koll på det hela. Vad behöver du göra i dag för att kunna leva det liv du vill ha som pensionär? Ta reda på det med hjälp av minpension.se..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Pareto Investment case / Munters orderingång ökar inom datacenter

5. Pareto Investment case / Munters orderingång ökar inom datacenter

Hör Pareto Securities analytiker Anders Roslund berätta om Munters. Pareto Investment case är en serie där Pareto Securities svenska analysteam går igenom några av våra investeringscase på djupet. Som kund..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. Trading Direkt Healthcare 2022-12-19, Intervjuer: Calliditas och Mendus

00:00 Intro 01:54 Calliditas vd om bolagets licensavtal med Viatris 15:24 Calliditas vd om förväntningarna inför 2023 18:54 Mendus vd om resultaten från Advance II-studien med läkemedelskandidaten DCP-001 vid..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. ANTCO. Investment Group notering på Nordic Growth Market

Vi firar ANTCO notering på Nordic Growth Market. ANTCO är ett investmentbolag med en långsiktig partnerskapstrategi som primärt investerar i onoterade bolag inom sektor med hög tillväxt och med Sverige som..

En video från NGM Exchange som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Calliditas Therapeutics

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt