Immunicum (IMMU) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Immunicum aktie

IMMU  

Immunicum är verksamma inom medicinteknik. Bolaget producerar terapeutiska vacciner som används inom onkologi. Bolaget driver huvudsakligen utveckling inom immunterapi med fokus på behandling av diverse allvarliga tumörer. Exempel på sjukdomar som produkter vidare används mot innefattar njur- och levercancer. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Immunicum tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 703 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -99 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Immunicum

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Immunicum (IMMU) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Immunicum aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern IMMU. Aktien har ett P/E-tal på -7.1 och P/S-tal på 2778.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Immunicum utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Immunicum Avanza – se aktiekurs idag

Se Immunicum senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Immunicum – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Immunicum.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Immunicum.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Immunicum

Immunicum

TickerIMMU
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde703 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-99 MSEK
P/E-7.1
P/S2778.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Immunicum

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Immunicum? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter