Immunicum (IMMU) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Immunicum aktie

🔔 Skapa bevakning

IMMU  

Immunicum är verksamma inom medicinteknik. Bolaget producerar terapeutiska vacciner som används inom onkologi. Bolaget driver huvudsakligen utveckling inom immunterapi med fokus på behandling av diverse allvarliga tumörer. Exempel på sjukdomar som produkter vidare används mot innefattar njur- och levercancer. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Immunicum tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 837 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -105 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Immunicum

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Immunicum (IMMU) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Immunicum aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern IMMU. Aktien har ett P/E-tal på -8 och P/S-tal på 3023.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Immunicum utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Immunicum Avanza – se aktiekurs idag

Se Immunicum senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Immunicum – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Immunicum.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Immunicum.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Immunicum

Immunicum

TickerIMMU
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde837 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-105 MSEK
P/E-8
P/S3023.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Immunicum

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Immunicum? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter