Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"”Kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter” | Läget - en snabbkoll på marknaden" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "”Kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter” | Läget - en snabbkoll på marknaden" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Direkt Studios eller IG Sverige med flera.

1. ”Kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter” | Läget - en snabbkoll på marknaden

Kronan har försvagats mot dollarn de senaste veckorna. Och den svenska valutan lär fortsätta att vara under press menar Claes Måhlén, chefsstrateg på Handelsbanken. När det gäller räntorna vändes den..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Analystipsen med George Bol från Börsdata - Sparpodden 459

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Re:NewCell | Q2 2022 interview with CEO Patrik Lundström

Re:NewCell | Q2 2022 interview with CEO Patrik Lundström..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

4. En ny epok | Börssnack med Hansén och Olavi

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ I veckans avsnitt av Börssnack diskuterar Erik och Jonas senaste veckans svaghet på aktiemarknaden och utsikterna. Vad har marknaden diskonterat och ser vi ett skifte i narrativet?..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Insplorion  - Presentation av Q2 2022

5. Insplorion  - Presentation av Q2 2022

VD Johan Rask och CFO Per Giljam presenterar bolagets Q2-rapport för 2022. Christoffer Risberg från Naventus Equity Research modererar frågestunden. #Insplorion #FinwireTV #Webcast Glöm inte att prenumerera på..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

6. Bolaget rusade på rapport / God morgon från Paretodesken 22 augusti

God morgon från Paretodesken är tillbaka efter sommaruppehållet och idag pratar vi om lojalitetsprogrambolaget Awardit med analytiker Georg Attling Länk till avsnitt med initiering av Awardit: https://youtu..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

7. Market update 26 Aug 2022 - Ökad volatilitet och test av årslägsta i oktober?!

God eftermiddag, Full fart mot helgen och bara någon timme kvar till Powell entrar talarstolen i Jackson Hole (kl 1600 svensk tid). Blir det ett non-event rent utav? Jag tror generellt att sommartoppen på börserna..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt