Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"”Kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter” | Läget - en snabbkoll på marknaden" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "”Kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter” | Läget - en snabbkoll på marknaden" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Direkt Studios eller IG Sverige med flera.

1. ”Kommer bli en mycket dyr vinter för konsumenter” | Läget - en snabbkoll på marknaden

Kronan har försvagats mot dollarn de senaste veckorna. Och den svenska valutan lär fortsätta att vara under press menar Claes Måhlén, chefsstrateg på Handelsbanken. När det gäller räntorna vändes den..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Analystipsen med George Bol från Börsdata - Sparpodden 459

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Re:NewCell | Q2 2022 interview with CEO Patrik Lundström

Re:NewCell | Q2 2022 interview with CEO Patrik Lundström..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

4. En ny epok | Börssnack med Hansén och Olavi

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ I veckans avsnitt av Börssnack diskuterar Erik och Jonas senaste veckans svaghet på aktiemarknaden och utsikterna. Vad har marknaden diskonterat och ser vi ett skifte i narrativet?..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Insplorion  - Presentation av Q2 2022

5. Insplorion  - Presentation av Q2 2022

VD Johan Rask och CFO Per Giljam presenterar bolagets Q2-rapport för 2022. Christoffer Risberg från Naventus Equity Research modererar frågestunden. #Insplorion #FinwireTV #Webcast Glöm inte att prenumerera på..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

6. Bolaget rusade på rapport / God morgon från Paretodesken 22 augusti

God morgon från Paretodesken är tillbaka efter sommaruppehållet och idag pratar vi om lojalitetsprogrambolaget Awardit med analytiker Georg Attling Länk till avsnitt med initiering av Awardit: https://youtu..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

7. Market update 26 Aug 2022 - Ökad volatilitet och test av årslägsta i oktober?!

God eftermiddag, Full fart mot helgen och bara någon timme kvar till Powell entrar talarstolen i Jackson Hole (kl 1600 svensk tid). Blir det ett non-event rent utav? Jag tror generellt att sommartoppen på börserna..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Awardit

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt