Insplorion (INSP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Insplorion aktie

INSP  

Insplorion är ett miljöteknikbolag som med sin patenterade sensorplattform NanoPlasmonic Sensing (NPS) utvecklar och säljer små och tåliga luftkvalitets- och batterisensorer. Tekniken mäter luftkvaliteten i världens storstäder och optimerar batterier i bilar och energilagring. Dessutom säljer bolaget NPS-baserade forskningsinstrument som ger forskare realtidsdata på nanonivå inom katalys, material- och biovetenskap.

Insplorion tillhör sektorn Industri och branschen Mätning & Analys. Bolaget har ett börsvärde på 232 MSEK, en omsättning på 10 MSEK och med ett resultat på -14 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Insplorion

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Insplorion (INSP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Insplorion aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern INSP. Aktien har ett P/E-tal på -16.6 och P/S-tal på 32.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Insplorion utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Insplorion Avanza – se aktiekurs idag

Se Insplorion senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Insplorion – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Insplorion.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Insplorion.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Insplorion

Insplorion

TickerINSP
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschMätning & Analys
Börsvärde232 MSEK
Omsättning10 MSEK
Vinst-14 MSEK
P/E-16.6
P/S32.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Insplorion

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Insplorion? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter