Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Trading Direkt 2022-08-02 | Börsnyheter, Teknisk analys samt intervju med Mikael Sandbladh" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Trading Direkt 2022-08-02 | Börsnyheter, Teknisk analys samt intervju med Mikael Sandbladh" av Direkt Studios intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Ten Bagger eller FinWire TV med flera.

1. Trading Direkt 2022-08-02 | Börsnyheter, Teknisk analys samt intervju med Mikael Sandbladh

Teknisk analys: Index, råvaror, valutor samt tittarönskemål: Saab, Acuvi, Sectra, AstraZeneca, Azelio, Diös, Skanska, Truecaller , Zaptek, Telia, Securitas, Fastator , SBB, Tele2 Nyhetsbyrån Direkt´s Makrochef,..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

2. Installationsbranschen med Robin Boheman, vd Instalco - Sparpodden 456

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Market update 25 juli: Taking profits!

Juli har spelat ut enligt plan med helt ok börs och där Nasdaq, growth och tech varit ledare under de senaste veckornas uppgångar! Då börserna mer eller mindre har gjort den rörelsen som vi såg framför oss för..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Sitdown - Tura Scandinavia

Vi intervjuar vd för Tura Scandinavia Stefan Eriksson där vi bland annat pratar om hur fördelningen ser ut mellan egna och distribuerade varumärken, förklaringen bakom de starka marginalerna samt det nya..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Energilagringsbolaget har en del att bevisa / God morgon från Paretodesken 21 juni

5. Energilagringsbolaget har en del att bevisa / God morgon från Paretodesken 21 juni

Vi pratar om Azelio och deras order i USA med Niclas Wahlström Disclaimer: ”Informationen i denna podd ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. Hexatronics tre fokusområden framöver | EFN Marknad 8 juni

Hexatronic levererar passiva komponenter till fiberoptiska nät. De tre största tillväxtmarknaderna just nu är USA, Storbritannien och Tyskland. Konkurrensen är stor, men bolagets vd Henrik Larsson Lyon menar att..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

7. Så undviker vi större nedgångar i portföljen (4 mars 2022)

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Twitter: https://twitter.com/igsverige​ Facebook: https://www.facebook.com/IGSverige​ CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

8. Kvix noteras på Nordic Growth Market

Idag välkomnar vi Kvix till Nordic Growth Market. Kvix har utvecklat en livestreamingplattform som med den senaste tekniken addresserar området wellness. Genom Kvix livestreamingplattform kan inspiratörer i realtid..

En video från NGM Exchange som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt