Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Balco, B3 Consulting och Volvo Cars

Börsveckan ger köpråd för Balco, B3 Consulting och Volvo Cars i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Tobii Dynavox, Tobii och Bonava.

Balkongtillverkaren Balcos aktie har fallit kraftigt det senaste året och handlas nu lägre än introduktionskursen från börsnoteringen 2017. Värderingen är nu attraktiv. "Vi tycker att Balco ser intressant ut efter kursfallet och sätter köp", skriver Börsveckan.

Teknikbolaget Tobii Dynavox har fina tillväxtmöjligheter. Får bolaget ordning på lönsamheten kan aktien bli intressant. Tidningen bedömer dock att aktien är fullvärderad i dagsläget och väljer att avvakta.

Eyetrackingbolaget Tobii har gått starkt på börsen. Värderingen är dock hög och bevisbördan på bolaget att leverera är hyggligt stor, anser Börsveckan och ger rådet avvakta.

Konsultbolaget B3 Consulting lämnade ett starkt bokslut och utdelningen mer än fördubblas. Värderingen är fortsatt attraktiv och aktien har mer att ge, bedömer tidningen som behåller sitt köpråd.

Bostadsutvecklaren Bonava har en hög skuldsättning på en osäker marknad. "Allt sammantaget anser vi inte att aktien lockar i nuläget givet den stora osäkerhet som vilar kring utsikterna men också den emissionsrisk som faktiskt föreligger", skriver Börsveckan och ger rådet avvakta.

Personbiltillverkaren Volvo Cars aktie värderas väldigt låg trots medvind inom elektrifieringen samt en gedigen finansiell ställning. Den låga värderingen motiverar ett köpråd, bedömer tidningen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien B3 Consulting

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt