Börsveckan ger köpråd för Balco, B3 Consulting och Volvo Cars
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Börsveckan ger köpråd för Balco, B3 Consulting och Volvo Cars

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Balco, B3 Consulting och Volvo Cars i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Tobii Dynavox, Tobii och Bonava.

Balkongtillverkaren Balcos aktie har fallit kraftigt det senaste året och handlas nu lägre än introduktionskursen från börsnoteringen 2017. Värderingen är nu attraktiv. "Vi tycker att Balco ser intressant ut efter kursfallet och sätter köp", skriver Börsveckan.

Teknikbolaget Tobii Dynavox har fina tillväxtmöjligheter. Får bolaget ordning på lönsamheten kan aktien bli intressant. Tidningen bedömer dock att aktien är fullvärderad i dagsläget och väljer att avvakta.

Eyetrackingbolaget Tobii har gått starkt på börsen. Värderingen är dock hög och bevisbördan på bolaget att leverera är hyggligt stor, anser Börsveckan och ger rådet avvakta.

Konsultbolaget B3 Consulting lämnade ett starkt bokslut och utdelningen mer än fördubblas. Värderingen är fortsatt attraktiv och aktien har mer att ge, bedömer tidningen som behåller sitt köpråd.

Bostadsutvecklaren Bonava har en hög skuldsättning på en osäker marknad. "Allt sammantaget anser vi inte att aktien lockar i nuläget givet den stora osäkerhet som vilar kring utsikterna men också den emissionsrisk som faktiskt föreligger", skriver Börsveckan och ger rådet avvakta.

Personbiltillverkaren Volvo Cars aktie värderas väldigt låg trots medvind inom elektrifieringen samt en gedigen finansiell ställning. Den låga värderingen motiverar ett köpråd, bedömer tidningen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien B3 Consulting

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt