Tobii (TOBII) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tobii aktie

TOBII  

Tobii är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar tekniska lösningar för eye tracking, som gör det möjligt för datorer att veta vart användaren tittar. Olika lösningar som bolaget utvecklar är för närvarande kommunikationslösningar för personer med rörelsehinder eller kommunikationssvårigheter, samt tillhörande utrustning inom arbetsområdet. Kunderna återfinns huvudsakligen inom vård och omsorg, forskningsinstitut, samt bland aktörer inom fordonsindustrin.

Tobii tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 6 975 MSEK, en omsättning på 1 544 MSEK och med ett resultat på -122 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tobii

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tobii (TOBII) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tobii aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern TOBII. Aktien har ett P/E-tal på -57.4 och P/S-tal på 5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tobii utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tobii Avanza – se aktiekurs idag

Se Tobii senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tobii – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tobii.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tobii.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tobii

Tobii

TickerTOBII
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde6 975 MSEK
Omsättning1 544 MSEK
Vinst-122 MSEK
P/E-57.4
P/S5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tobii

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tobii? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter