Börsveckan ger köpråd för Freetrailer, Candles, Stenhus och Bonesupport, säljråd för Zaptec
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Börsveckan ger köpråd för Freetrailer, Candles, Stenhus och Bonesupport, säljråd för Zaptec

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Freetrailer, Candles, Stenhus och Bonesupport i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för C-Rad och norska Aker BP samt lämnar säljråd för norska Zaptec.

Släpvagnsbolaget Freetrailer säljstämplades av Börsveckan för ett år sedan. Efter en kurshalvering sedan dess, trots operativa framgångar, är värderingen nu klart attraktiv, bedömer tidningen och ger köpråd.

Medicinteknikbolaget C-Rad rapporterade stark tillväxt och hygglig lönsamhet i tredje kvartalet.
Värderingen är inte tillräckligt attraktiv, bedömer Börsveckan som slopar sitt tidigare köpråd och det nya rådet blir avvakta.

Doftljusbolaget Candles imponerar med hög tillväxt och en rad intressanta storordrar som säkrar den framtida tillväxten. "Sammantaget ser Candles mycket intressant ut och vi upprepar köprådet från januari i år", skriver tidningen.

Fastighetsbolaget Stenhus har vuxit kraftigt de senaste åren. "Vi landar ändå i att värderingen är ett par snäpp för låg och vi sätter köp", skriver Börsveckan.

Medicinteknikbolaget Bonesupport växer snabbt och bolaget är nu redo att lansera i USA. Värderingen är visserligen hög, men "i högriskfacket kvalar Bonesupport alltjämt in som köpvärd", skriver tidningen.

Laddboxbolaget Zaptec växer snabbt men marginalerna faller rejält. Börsveckan har med en skyhög värdering svårt att lockas av aktien och ger säljråd.

Aker BP förvärvade tidigare i år Lundin Energys oljetillgångar. Vinstvisibiliteten är dock låg och aktien är inte för gemene man, bedömer tidningen som ger rådet avvakta.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Aker BP

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt