Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Matas och Vimian, säljråd för Elon och Moment Group

Börsveckan ger köpråd för danska Matas och Vimian i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Permascand samt ger säljråd för Elon och Moment Group.

Matas är en stor och stabil spelare inom skönhet i Danmark. Bär satsningarna som genomförs frukt är uppsidan fin. Värderingen är låg och bolaget förtjänar en högre värdering, bedömer Börsveckan och ger köpråd.

Hemelektronikkedjan Elon är resultatet av samgåendet med Electra Gruppen som slutfördes i somras. Marknaden för sällanköp är iskall, så det kommer bli sämre innan det blir bättre, anser tidningen och ger säljråd.

Nöjesbolaget Moment Group drabbades hårt av coronapandemin. Utsikterna är klen och bolaget kommer pressas av stigande räntor, bedömer Börsveckan som ger säljråd.

Elektrokemibolaget Permascand erbjuder en spännande exponering mot den växande vätgasmarknaden, men värderingen lockar inte, anser tidningen som väljer att avvakta.

Veterinärbolaget Vimian har med en rejäl nyemission sänkt skuldsättningen. Förvärven fortsätter och värderingen är inte särskilt hög, bedömer Börsveckan och ger köpråd.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Elon

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt