Hoist Finance (HOFI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hoist Finance aktie

HOFI  

Hoist Finance är verksamma inom finansbranschen. Bolaget arbetar huvudsakligen med förvärv och förvaltning av förfallna konsumentfordringar, som utges utan säkerhet. Kunderna återfinns bland större banker och finansiella institut i Europa. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Hoist Finance tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 3 054 MSEK, en omsättning på 2 793 MSEK och med ett resultat på -224 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hoist Finance

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hoist Finance (HOFI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hoist Finance aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern HOFI. Aktien har ett P/E-tal på -13.6 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hoist Finance utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hoist Finance Avanza – se aktiekurs idag

Se Hoist Finance senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hoist Finance – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hoist Finance.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hoist Finance.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hoist Finance

Hoist Finance

TickerHOFI
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde3 054 MSEK
Omsättning2 793 MSEK
Vinst-224 MSEK
P/E-13.6
P/S1.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hoist Finance

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hoist Finance? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter