Vitrolife (VITR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Vitrolife aktie

🔔 Skapa bevakning

VITR  

Vitrolife utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom fertilitetsbehandling. Bolagets produkter säljs på global nivå, huvudsakligen inom Europa, Nordamerika och Asien och innefattar analys av embryon, kylningsprodukter, lasersystem, samt ett utbud av oljor som används i fertilitetsprocessen. En del av projekten utförs även i samarbete med övriga aktörer på marknaden. Bolaget grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Vitrolife tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 54 818 MSEK, en omsättning på 1 502 MSEK och med ett resultat på 399 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Vitrolife

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Vitrolife (VITR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vitrolife aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern VITR. Aktien har ett P/E-tal på 137.3 och P/S-tal på 37.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Vitrolife utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Vitrolife senaste utdelning är 0.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Vitrolife Avanza – se aktiekurs idag

Se Vitrolife senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Vitrolife – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Vitrolife.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Vitrolife.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Vitrolife

Vitrolife

TickerVITR
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde54 818 MSEK
Omsättning1 502 MSEK
Vinst399 MSEK
P/E137.3
P/S37.5
Utdelning0.8 SEK
Direktavkastning0.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vitrolife

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vitrolife? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter