Börsveckan ger köpråd för Sandvik, TF Bank, Volvo och Arjo
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Börsveckan ger köpråd för Sandvik, TF Bank, Volvo och Arjo

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Sandvik, TF Bank, Volvo och Arjo i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar neutrala råd för Alleima, Skolon, Mag Interactive och Stille.

Verkstadsbolaget Sandvik har presterat väl såväl operativt som på börsen. Bokslutet var solitt. Börsveckan bedömer att aktien inte är särskilt högt värderat och behåller sitt köpråd.

Specialstålbolaget Alleimas bokslut fick ett varmt välkomnande och aktien steg rejält. Aktien har stigit med 40 procent sedan Börsveckans köpråd i höstas. Tidningen väljer nu att ta hem en fin vinst och sänker sitt råd till avvakta.

Nischbanken TF Banks bokslut gav blandade signaler. Håller sig kreditförlusterna kring 3,5 procent är aktien köpvärd efter kursfallet, bedömer Börsveckan.

Digitala utbildningsbolaget Skolons höga tillväxt imponerar, men värderingen är skyhög. Tidningen väljer därför att avvakta med aktien.

Mobilspelsutvecklaren Mag Interactives senaste rapport väcker flera frågetecken. "Mag är ett intressant men svårbedömt bolag och vi förhåller oss avvaktande", skriver Börsveckan i sin slutsats.

Lastbils- och busstillverkaren Volvo bjuder på utdelningsfest. Tidningen anser att bolaget förtjänar en högre värdering, de svagare konjunkturutsikterna till trots och upprepar sitt köpråd.

Medicinteknikbolaget Stille har fin tillväxt och lönsamheten stiger. Det enda negativa är trögheten i Nordamerika. Bolaget har även ett förestående vd-byte. Börsveckan väljer att avvakta.

Medicinteknikbolaget Arjos bokslut imponerande inte och aktien har gått svagt. Tidningen bedömer dock att det värsta kan ha passerat och att det nu är köpläge i aktien.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Alleima

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt