MAG Interactive (MAGI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

MAG Interactive aktie

MAGI  

MAG Interactive är en mobilutvecklare som idag innehar en produktportfölj bestående av ett flertal spel särskilt inriktade mot tävling och problemlösningar. Spelen distribueras via appbutiker och är anpassade för operativsystem som Android och iOS. Exempel på spel inkluderar Wordbrain, Ruzzle och Pixduel. Bolaget grundades under 2010 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

MAG Interactive tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 1 105 MSEK, en omsättning på 217 MSEK och med ett resultat på -12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien MAG Interactive

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper MAG Interactive (MAGI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

MAG Interactive aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MAGI. Aktien har ett P/E-tal på -89.2 och P/S-tal på 3.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

MAG Interactive utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

MAG Interactive Avanza – se aktiekurs idag

Se MAG Interactive senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter MAG Interactive – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien MAG Interactive.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i MAG Interactive.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om MAG Interactive

MAG Interactive

TickerMAGI
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde1 105 MSEK
Omsättning217 MSEK
Vinst-12 MSEK
P/E-89.2
P/S3.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien MAG Interactive

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om MAG Interactive? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter