Stille (STIL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Stille aktie

STIL  

Stille utvecklar, tillverkar och marknadsför medicintekniska produkter för specialistkirurger. Prioriterade områden är kirurgiska instrument och specialbord för hjärt-/kärlkirurgi, gynekologi och urologi. Bolagets produkter används idag bland användare på global nivå. Utöver kärnverksamheten erbjuds även instrumentvårdsutbildning. Stille grundades ursprungligen under 1841 och har sitt huvudkontor i Eskilstuna.

Stille tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 560 MSEK, en omsättning på 155 MSEK och med ett resultat på 8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Stille

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Stille (STIL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Stille aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern STIL. Aktien har ett P/E-tal på 70.9 och P/S-tal på 4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Stille utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Stille senaste utdelning är 1.7 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Stille Avanza – se aktiekurs idag

Se Stille senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Stille – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Stille.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Stille.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Stille

Stille

TickerSTIL
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde560 MSEK
Omsättning155 MSEK
Vinst8 MSEK
P/E70.9
P/S4
Utdelning1.7 SEK
Direktavkastning1.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Stille

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Stille? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter