Börsveckan ger köpråd för Wise och Mildef
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Börsveckan ger köpråd för Wise och Mildef

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Wise och Mildef i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Pion, norska Komplett, Fasadgruppen, Norva24 och Careium.

Bemanningsbolaget Wise har fått upp farten. "Med en hög direktavkastning och stabil balansräkning samtidigt som den operativa utvecklingen är god för närvarande väljer vi att köpstämpla Wise", skriver Börsveckan.

Det har hänt mycket i bemanningsbolaget Pion, som bytt namn från Poolia. Aktien kan bli intressant så småningom, bedömer tidningen som i dagsläget ger rådet avvakta.

Industrileverantören Mildef lockar med fin tillväxt inom säkerhets- och försvarssektorn. "Allt sammantaget anser vi att aktien lockar till köp trots en högre värdering än vi tenderar att gilla", skriver Börsveckan.

Norska elektronikkedjan Komplett förvärvade svenska Netonnet i fjol och vill skapa skalfördelar. Lönsamheten är dock skral och konsumentutsikterna är bleka i dagsläget, bedömer tidningen som väljer att avvakta med aktien.

Fasadgruppen vill konsolidera en fragmenterad marknad. "Vi anser att bolaget är klart intressant men med en relativt kort historik vågar vi inte trycka på köpknappen ännu", skriver Börsveckan och ger rådet avvakta.

Slamsugningsbolaget Norva24:s värdering framstår som alltför dyr i dagsläget, trots fina kvaliteter i rörelsen. Det är också stormigt med flera personbyten i ledningen. Tidningen väljer att avvakta.

Välfärdsteknikbolaget Careium vände till vinst i fjärde kvartalet i fjol, vilket har fått aktien att rusa. Börsveckan vill syna ytterligare ett par delårsrapporten och väljer att avvakta i dagsläget.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Careium

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt