Komplett (NO) (KOMPL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Komplett (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

KOMPL  

Komplett Group är en onlineåterförsäljare av elektronik. Bolagets kärnfokus ligger på återförsäljning av konsumentelektronik och spelprodukter i Skandinavien. Exempel på produkter innefattar datorkomponenter, datorer, hushållselektronik och andra datorrelaterade produkter samt vitvaror. Komplett grundades 1991 och har sitt huvudkontor i Sandefjord, Norge.

Komplett (NO) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Detaljhandel. Bolaget har ett börsvärde på 4 369 MNOK, en omsättning på 9 866 MNOK och med ett resultat på 309 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Komplett (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Komplett (NO) (KOMPL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Komplett (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern KOMPL. Aktien har ett P/E-tal på 14.1 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Komplett (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Komplett (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Komplett (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Komplett (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Komplett (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Komplett (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Komplett (NO)

Komplett (NO)

TickerKOMPL
ListaOB Match
LandNorge
SektorSällanköpsvaror
BranschDetaljhandel
Börsvärde4 369 MNOK
Omsättning9 866 MNOK
Vinst309 MNOK
P/E14.1
P/S0.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Komplett (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Komplett (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter