Wise Group (WISE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Wise Group aktie

WISE  

Wise Group är verksamma inom HR. Koncernen drivs idag via självständiga dotterbolag som exempelvis Wise Consulting, Capacitet och EdgeHR, med marknad koncentrerad till Norden, med störst specialistkompetens inom rekrytering och bemanning av managementtjänster. Utöver huvudverksamheten erbjuds utbildning inom ledarskap. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Wise Group tillhör sektorn Industri och branschen Bemanning. Bolaget har ett börsvärde på 269 MSEK, en omsättning på 941 MSEK och med ett resultat på -10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wise Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wise Group (WISE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wise Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern WISE. Aktien har ett P/E-tal på -27.7 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wise Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wise Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Wise Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wise Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wise Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wise Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wise Group

Wise Group

TickerWISE
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschBemanning
Börsvärde269 MSEK
Omsättning941 MSEK
Vinst-10 MSEK
P/E-27.7
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wise Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wise Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter