Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vinnare

Vinnare & Förlorare - Vicore stiger på positiva studieresultat

Stockholmsbörsen inleder veckans sista handelsdag med en uppgång. Vicore Pharma finns i toppen efter att ha presenterat positiva studieresultat.

Efter 22 minuters handel var OMXS30-indexet upp 0,38 procent till 1 967,59. Indexet har under dagen rört sig inom intervallet 0,32 procent som lägst och 0,57 procent som högst.

Breda OMXSPI var upp 0,35 procent.

AktieKursförändringKommentar
Vicore Pharma12,3%Presenterar positiva resultat för AT2R-agonisten C21
Ascelia Pharma9,8%Rapporterar lägre rörelseförlust
Fingerprint Cards−2,3%Vd Christian Fredriksson avgår efter drygt sex år
Sintercast−5,0%Ökar sin omsättning samt vinst
Castellum−5,8%Nya storägaren Roger Akelius attackerar vd Rutger Arnhult, menar också att det är dags att slopa utdelningen
Synact Pharma−7,7%Rörelseförlusten steg under kvartalet


http://media.finwire.com/media/FWM007E008-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Ascelia Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.