Wedbush pekar ut tre toppval bland amerikanska teknikbolag
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Wedbush pekar ut tre toppval bland amerikanska teknikbolag

Wedbush

Analytikern Dan Ives på Wedbush anser att tekniksektorn i USA presterade mycket bättre än befarat under andra kvartalet och pekar ut Microsoft, Apple och Palo Alto Networks som sina toppval i sektorn. Det skriver Seeking Alpha.

Det kommer dock att vara en kluven bransch framöver med företag som Snap och ServiceNow som möts av motvind jämfört med bolag som Apple, Microsoft och Palo Alto.

För Apples del beskrivs att 225 miljoner kunder inte uppgraderat sin iPhone på 3,5 år vilket skapar en stor uppdämd efterfrågan när iPhone 14 väntas lanseras i höst.

För Microsoft tror Ives att tillväxten för molnplattformen Azure kommer att bli fortsatt stark under kommande år.

Palo Alto förväntas se en "massiv medvind" när de fortsätter sitt skifte mot molnet och Ives tror att bolaget är "på rätt plats vid rätt tidpunkt" för att dra nytta av förändringen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Apple

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.