ServiceNow (NOW) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ServiceNow aktie

NOW  

ServiceNow är ett IT-företag som tillhandahåller molnlösningar för företag som definierar, strukturerar, hanterar och automatiserar tjänster för kunder över hela världen. ServiceNow designar, utvecklar och anpassar programvara, molntjänster och serviceplattform. ServiceNowär etablerade i USA. Bolaget grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Santa Clara, Kalifornien.

Mer om aktien ServiceNow

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ServiceNow (NOW) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ServiceNow utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ServiceNow Avanza – se aktiekurs idag

Se ServiceNow senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ServiceNow – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ServiceNow.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ServiceNow.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om ServiceNow

ServiceNow

TickerNOW
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ServiceNow

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ServiceNow? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter