Bonheur (NO) (BONHR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bonheur (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

BONHR  

Bonheur är ett norskt bolag som huvudsakligen investerar i olje- och gassektorn. Idag innehar bolaget ett flertal investeringar i bolag med verksamhet inom oljeborrning till havs samt förnybar energi. Utöver har bolaget investerat i bolag som bedriver verksamhet inom media- och fastighetsbranschen. Bolaget grundades ursprungligen 1987 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Bonheur (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Vindkraft. Bolaget har ett börsvärde på 13 036 MNOK, en omsättning på 7 837 MNOK och med ett resultat på -913 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bonheur (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bonheur (NO) (BONHR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bonheur (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BONHR. Aktien har ett P/E-tal på -14.3 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bonheur (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bonheur (NO) senaste utdelning är 4 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Bonheur (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Bonheur (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bonheur (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bonheur (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Bonheur (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bonheur (NO)

Bonheur (NO)

TickerBONHR
ListaOB Match
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschVindkraft
Börsvärde13 036 MNOK
Omsättning7 837 MNOK
Vinst-913 MNOK
P/E-14.3
P/S2.2
Utdelning4 NOK
Direktavkastning1.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bonheur (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bonheur (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter