Axactor (NO) (ACR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Axactor (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ACR  

Axactor bedriver faktura- och inkassohantering. Idag är affärsinriktningen mot den europeiska marknaden för nödlidande lån, på engelska benämnt Large Non-Performing loans (NPL). Bolagets huvudsakliga verksamhet består av att övervaka skulder, bedriva indrivning och hantera frågor relaterade till insolvens och tvister parter emellan. Kunderna återfinns inom en rad olika sektorer. Bolaget grundades 2015 och har huvudkontor i Oslo.

Axactor (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 1 719 MNOK, en omsättning på 2 308 MNOK och med ett resultat på 104 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Axactor (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Axactor (NO) (ACR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Axactor (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ACR. Aktien har ett P/E-tal på 16.6 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Axactor (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Axactor (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Axactor (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Axactor (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Axactor (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Axactor (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Axactor (NO)

Axactor (NO)

TickerACR
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde1 719 MNOK
Omsättning2 308 MNOK
Vinst104 MNOK
P/E16.6
P/S0.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Axactor (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Axactor (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter