Collector (COLL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Collector aktie

COLL  

Collector bedriver bankverksamhet. Banken erbjuder finansieringslösningar för privat- och företagskunder och fokuserar huvudsakligen på faktura- och delbetalningstjänster för små- och medelstora företagskunder. Factoring, företagskrediter, samt inkassoverksamhet, är också en del av den centrala affärsverksamheten. Störst närvaro återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontoret beläget i Göteborg.

Collector tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 6 326 MSEK, en omsättning på 2 413 MSEK och med ett resultat på 396 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Collector

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Collector (COLL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Collector aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern COLL. Aktien har ett P/E-tal på 16 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Collector utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Collector Avanza – se aktiekurs idag

Se Collector senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Collector – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Collector.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Collector.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Collector

Collector

TickerCOLL
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde6 326 MSEK
Omsättning2 413 MSEK
Vinst396 MSEK
P/E16
P/S2.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Collector

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Collector? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter