SaveLend Group aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

SaveLend Group aktie

 

SaveLend Group grundades 2014 och är ett fintech-bolag med cirka 45 anställda, fördelade på tre kontor i Sverige, Polen och Finland. Verksamheten utgår från investeringsplattformen SaveLend och faktureringssystemet Billecta. Plattformen SaveLend kopplar samman investerare, både på retail- och institutionell nivå med långivare som behöver finansiera sina krediter. Billecta automatiserar hela kundens faktureringsflöde och hjälper dem att både ta betalt och få betalt.

Mer om aktien SaveLend Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SaveLend Group aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SaveLend Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter SaveLend Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SaveLend Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SaveLend Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SaveLend Group

SaveLend Group

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SaveLend Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SaveLend Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter