B2Holding (NO) (B2H) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

B2Holding (NO) aktie

B2H  

Här samlar vi all information vi hittat om aktien B2Holding (NO). Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att B2Holding (NO) nämns. Om du önskar skapa en bevakning av B2Holding (NO) så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget B2Holding (NO).

B2Holding (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 3 673 MNOK, en omsättning på 2 874 MNOK och med ett resultat på 309 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien B2Holding (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper B2Holding (NO) (B2H) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

B2Holding (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern B2H. Aktien har ett P/E-tal på 11.9 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

B2Holding (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nyheter B2Holding (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien B2Holding (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i B2Holding (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om B2Holding (NO)

B2Holding (NO)

TickerB2H
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde3 673 MNOK
Omsättning2 874 MNOK
Vinst309 MNOK
P/E11.9
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien B2Holding (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om B2Holding (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter