Tivoli (DK) (TIV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tivoli (DK) aktie

TIV  

Tivoli är verksamma inom nöjesbranschen. Under bolaget drivs idag ett flertal olika nöjesparker och centrum, vilket inkluderar Tivoli Hotel, Köpenhamns Tivoli samt Congress Centre. En stor del av verksamheten består av att bistå med diverse konsulttjänster för större evenemang. Tivoli grundades ursprungligen 1843 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Tivoli (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Resor & Nöjen. Bolaget har ett börsvärde på 4 744 MDKK, en omsättning på 1 053 MDKK och med ett resultat på -156 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tivoli (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tivoli (DK) (TIV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tivoli (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern TIV. Aktien har ett P/E-tal på -30.3 och P/S-tal på 12.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tivoli (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tivoli (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Tivoli (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tivoli (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tivoli (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tivoli (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tivoli (DK)

Tivoli (DK)

TickerTIV
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschResor & Nöjen
Börsvärde4 744 MDKK
Omsättning1 053 MDKK
Vinst-156 MDKK
P/E-30.3
P/S12.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tivoli (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tivoli (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter