Actic Group (ATIC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Actic Group aktie

ATIC  

Actic Group är en koncern med verksamhet inom hälsovård. Bolaget driver idag ett flertal friskvårdsanläggningar runtom den nordiska marknaden. Inom koncernen erbjuds utbildade instruktörer, personliga tränare samt gruppträning och simanläggningar. Majoriteten av anläggningarna ligger i anslutning till kommunala byggnader där Actic samarbetar och har avtal med vardera kommun. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

Actic Group tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Resor & Nöjen. Bolaget har ett börsvärde på 264 MSEK, en omsättning på 962 MSEK och med ett resultat på -21 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Actic Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Actic Group (ATIC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Actic Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ATIC. Aktien har ett P/E-tal på -12.4 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Actic Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Actic Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Actic Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Actic Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Actic Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Actic Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Actic Group

Actic Group

TickerATIC
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschResor & Nöjen
Börsvärde264 MSEK
Omsättning962 MSEK
Vinst-21 MSEK
P/E-12.4
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Actic Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Actic Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter