Unlimited Travel Group (UTG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Unlimited Travel Group aktie

🔔 Skapa bevakning

UTG  

Unlimited Travel Group är ett investmentbolag. Bolagets investeringsportfölj består huvudsakligen av aktörer inom reseindustrin, där bolaget äger, utvecklar och förvärvar små- och medelstora bolag. Verksamheten styrs via ett flertal bolag med Norden som huvudmarknad. Bolaget startade sin verksamhet 2012 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Unlimited Travel Group tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Resor & Nöjen. Bolaget har ett börsvärde på 83 MSEK, en omsättning på 656 MSEK och med ett resultat på -50 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Unlimited Travel Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Unlimited Travel Group (UTG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Unlimited Travel Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern UTG. Aktien har ett P/E-tal på -1.7 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Unlimited Travel Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Unlimited Travel Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Unlimited Travel Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Unlimited Travel Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Unlimited Travel Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Unlimited Travel Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Unlimited Travel Group

Unlimited Travel Group

TickerUTG
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschResor & Nöjen
Börsvärde83 MSEK
Omsättning656 MSEK
Vinst-50 MSEK
P/E-1.7
P/S1.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Unlimited Travel Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Unlimited Travel Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter